Prijzen

Onze bussen worden compleet ingericht aan je geleverd. Van zout en peper tot aan het beddengoed. Wij geloven dat een barbecue, solarshower, outdoor tafel /stoelen en beddengoed integraal onderdeel zijn van jouw camper experience. Je hoeft hiervoor bij ons dus ook niet extra te betalen. Hierdoor zijn onze prijzen simpel en transparant. What you see is what you get.

Prijs bus

De prijzen van onze bussen zijn per week. In het laag- en middenseizoen is het zelfs mogelijk om KORTER dan een week te boeken. De prijs wordt dan als volgt berekend: weekprijs / 7 x aantal dagen + €35,-  Neem contact met ons op indien je langer dan twee weken wilt huren.

De camper is op de eerste dag beaschikbaar vanaf 15:00u en dient op de laatste dag voor 11:00u weer ingeleverd te worden.

April – Mei

€520,-

Juni

€550,-

Juli

€650,- / €750,-*

Augustus

€750,-

September

€750,- / €650*

Oktober – November

€ 550,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 1000 km vrij per week. Extra km’s kosten € 0,25 ct per km.

* 1-15 Juli: € 650,- /week; 16-31 Juli: € 750,- /week
** 1-15 September: € 750,- /week; 16-30 September: € 650,- /week

Boek nu hier uw camper

Haal- en brengservice

Hangloose Campers is gevestigd in Lagos. Vanaf deze locatie worden onze bussen dan ook verhuurd. Wij bieden de mogelijkheid om jouw camper op het vliegveld af te leveren. Hiervoor rekenen wij wel extra kosten.
Wanneer je zelf naar Lagos komt, pikken wij je daar op en zijn er geen extra kosten.Wanneer je wel vanaf het vliegveld wilt worden opgehaald hebben wij meerdere opties.

1.    Je wordt opgehaald op het vliegveld en brengt één van ons naar het treinstation in Faro. Ondertussen krijgen jullie enige uitleg over de camper. Camper retourneren kan gewoon op het vliegveld. Deze optie is alleen mogelijk op aanvraag, afhankelijk van je aankomst- en vertrektijd en van onze planning. Extra fee: EUR 75,- (enkele reis)

2.    Je wordt opgehaald op het vliegveld en brengen één van ons terug naar Lagos. Wij kunnen dan onze eigen reiskosten terug naar Lagos in mindering brengen. Voor de terugreis dien je een van ons op te halen in Lagos. Extra fee: EUR 55,- (enkele reis)

Mocht je nog speciale wensen hebben mbt je aankomst en/of vertrek, laat het ons dan weten en we proberen het voor je te regelen!

Je ontvangt de bus schoon en met een volle dieseltank. We ontvangen haar graag ook weer schoon en afgetankt terug (in Lagos of Faro, afhankelijk van de gekozen return service) Eventuele kosten voor schoonmaak en/of aftanken zullen we op de borg in mindering brengen.

Verzekering

Een ongeluk of schadegeval is natuurlijk nooit leuk. Om deze pijn een beetje te verzachten bieden wij enkele extra verzekeringsopties aan:

Gedeeltelijk Casco

  • Verminderd eigen risico van EUR 2,000 naar  EUR 750
  • WA dekking
  • Inzittendendekking
€15,- per dag
Casco+

  • Verminderd eigen risico van EUR 2,000 naar  EUR 250
  • WA dekking
  • Inzittendendekking
€20,- per dag
Basis WA (Inclusief)

  • Eigen Risico EUR 2,000
  • WA dekking
  • Inzittendendekking
€0,- per dag